Wednesday, 2 April 2014

Peranti Hotspot Mudah Alih Yes Huddle XS

Assalamualaikum..

Kepada sesiapa yang tengah cari internet, ta kesah la postpaid ke prepaid ke I suggest uolls guna Yes 4G. Ta pernah dengar? Haa Iolls pn ta pernah dengar oke sehinggalah my bro bawak balik vende alah cekmek molek ni.


Comel kn? Untuk pengetahuan anda semua myself ta pernah beli internet prepaid, my dad ta pernah beli internet prepaid,  my sis ta pernah beli internet prepaid because we are using this housemm product! Myself mmg bergantung pada internet wifi kat rumah. Wifi kt rumah of coursela guna stremyx kn. Tapi yang ni adik aku beli for himself. Dan skarang klw keluar kitorang tumpang sekaki. Berinternet beramai-ramai menggunakan peranti mudah alih ni. Masuk jw dalam kocek, jalan. Actly, peranti ni sama concept dgn wifi. Yang bezanya wifi boleh digunakan oleh sesiapa sahaja tanpa membezakan had umur, Yes 4G ni pulak hanya boleh digunakan oleh 4 orang sahaja. Kalau gb korang da habis korang still boleh gunakan internet by using free data usage at reduced speed. Macam unlimited plak kan. Dan tambahan lagi, kita bole beli online tw. Tapi untuk mereka yang was-was korang bole pergi store dea sendiri.

Price dea tersangat la murah.RM59 for 6gb. Ini package yang adik aku gunalah. Ad banyak lagi package senany dan untuk tau dengan lebih lanjut, layari https://www.yes.my.

No comments:

Post a Comment