Thursday, 19 December 2013

Lee Min Ho, Top, Gary, Jack Franco, Beto Kusyairy

Assalamualaikum..

Sekarang ni aku tengah follow cter The Inheritors.homaigod my Lee Min Ho ada ko tau. Aku memula minat Lee Min Ho masa tengok cter Boys Over Flower. He so awesome u know. Even Nazira slalu ckp ngn aku "Da la Bel..Lee Min Ho tu bwat plastic surgery.Ikutkn dea bukan hemsem pn." huhhh but do i care?hehe. Yg penting dea hensem skarang. Sangat hensem. Lagi masa rambut dea curl.wuuu melting2.K.. Kalau na tau gimana rupa Lee Min Ho, g search sndiri kt google. Pastu g image.

Ad lg 2 orang retis Korea yg mmbuatkan aku menjerit smbil tngan kipas2 ke depan. Haha. Sangat ta matang. 2 orang itu ialah Top and Gary. Top of course la sebab dea kacak kn dan.. dan yang sewaktu denganny.hehe. Gary plak sebab dea sangat gentleman. Lg masa dea sweet2 ngn Ji Hyo.wuuu.

Next , untuk artis hollywood, aku minat Jack Franco. Faktany, he is my brother.hehe. Sebab tu mmber2 aku kt kolej panggil aku Bella Franco. Kening kami sama. Wellwell.hihihi.gedik!pang!

And lastly, aku peminat tegar Beto Kusyairy. Ckap sikit cter ap yg dea brlakon aku ta tengok. Helleh. Come on la. Na kata Beto tu hensem sngt tade la kan. But he is so cool.Dea pegang watak ap pn dea nampak cool.

Done for dreaming. Sila kembali ke dunia yang fana.
k.bai!

Thursday, 28 November 2013

Farewell Dinner

Assalamualaikum.

Kalau na ikut hati, aku memang malas na update ceritacerita ni. But I think aku perlu  mengabdikan antara kenangan  kenangan  terakhir aku semasa  memegang status student diploma.Terus rindu kawankawan.hmm rindu gumuk, rindu kawan-kawan, rindu bilik, ish semua rindula.Seriously skarang ni aku malas sangat na berleter panjang-panjang. So tengok jwla gambargambar ni.hehe

Izaty.My rumate  masa sem 1,3 dan 4.Macam pengantin kan dea.hmm antik anat!

Ni antara classmate aku.Tp ad 2 orang sesat situ.


This is my rumate for this semester.Aten, Dayah and Zira.


So this is my dress for the night.Cream colour with beading on the halfmoon.Simple. But I love it.
Ouh ya forgot about tema.Tema kitorang malam tu ialah pastel colour. 

Shera Sabahan with Izati.Shera is my Besties in the class.Dari sem 1sampai sem 5 kitorang 1 kelas. Dari sem 1 sampai sem 5 dalam mana-mana assignment memang mana ad dea mesti ada aku.Mana ada aku mesti ad dea.


Tadaaaaa!We are the prince and princess for DLM.Sungguh ta ku sangka.Dengan pakaian yang serba putih bole plak menang kan.haha.Thanks to lecturer  yang pilih kami.^___^


Such a beautiful memories.




Monday, 25 November 2013

Majlis Anugerah Kecemerlangan Akedemik (MAKA)




Akhirnya impian tercapai. Dapat jgak naik pentas untuk anugerah perak (dean).
For my boyfie, u did a good job babe. Impian awk dari sem 1 tercapai jgak kn? Tahniah!

Terengganu




So this is our trip to Terengganu. Trip ni bukan utk kami berdua sahaja tp utk both kursus diploma (Logistics and accounts). Tapi ta taula kenapa aku ad gambar berdua jw. haha. Ta guna pny Bella. Sebenarny banyak jw gambar yang aku ambil bersama dengan temanteman lain.Tapi tu la. gambargambar lain tu kt kamera org lain. *alasan Actually da terlambat senany utk aku post cter ni. Na bwat cane. Mood kt kolej langsung tarak.
So this is it.

3 about Terengganu
First. Banyak sangat masjid. Korang bayangkan certaincertain tempat susah kkadang kita na cari masjid.Tapi kt Terengganu ni taya cakap.Jalan sikit masjid. Jalan sikit masjid. Lawalawa plak tu. Subhanallah.

Second. Kepada yang suka bersosial tu, I think Terengganu bukan tempatny. Sebab kt sini tade karaoke. Wayang pn tade ta silap. So bila da tade both tu korang na cari bar ke club ke mmg salah tempat la der.

Third. Hmm utk tempat makan, ICT paling menarik. Not ICT yang pokok warna warni tu. ICT ni stand for ikan celop tepong. Memang terbaik la. Tempat ni sesuai utk ngeteh petangpetang. Tapi rabak gak r klw na lepak harihari sbb tempat ni quite expensive.

Saturday, 31 August 2013

Suka gila gambar ni.:)

Sunday, 21 July 2013

12 Ramadhan

Assalamualaikum

Salam Ramadhan uolsss. Sambil menaip, sambil dengar orang berterawih kt surau. Dengar jw tw.Haha. Makin dekat surau dengan bilik makin berat dan liat yang sgt miat diri ni na ke surau. Kalau smpai surau pn orang lain buat 8 rakaat. Aku buat 4 rakaat jw. Bapak malas gila! Harini kitorang buka emmmm hehe.Rahsia.Kenapa rahsia? ad lerr. Nati da habis kolej kita cter ye.hii.. Yang pasti mmg sedap ah + seronok. haa dapat ta?Oke ta dapat lg tape.Lupakan jw.

Cerita pasal terawih ni kan dulu masa kt Klaung, masa rumah dekat dengan masjid, aku ta pernah miss terawih.Full plak tu.23 rakaat.Eh..23 ke? Oke ta 21 jw.hee..Haa even kalau cousin aku cuti, aku sanggup pergi sorang-sorang.And setiap hari mesti nenek-nenek or makcik-makcik kt situ puji "anak sapo la ni." hehe.Anak pak jep lerr..

Ingat lagi masa umur belas-belas dulu time terawih, aku akan elak dari semayang sebelah sorang makcik ni. Bukan na kutuk tapi ishh.Ustaz aku cakap kalau kita ta sebut nama, bukan kutuk namany tu, oke aku ta sebut nama.shhh..Oke sambung.Nama pn makcik, (sebenarny nenek) na rukuk, na sujud of course la slow kan.Oke aku paham.Tapi makcik tu suka duduk kn telekung aku.Haa yang tu aku ta paham.Ta pasal-pasal aku kena tunggu dea bangun, baru aku bangun.Dan ta pasal-pasal juga semayang aku jadi ta khusyuk.gosh!!
Tapi masa da na last ramadhan tu, aku plak dudukkn telekung dea.Padan muka.Jahat gila kan?Biasala otak kurang matang lg masa tu.2 3 kali gak r.Dan aku perasan sgt makcik tu ada jeling aku.haha..dulik hape aku. Masa akhir Ramadhan sedeh sgt bila tengok dea nangis-nangis time aminkan doa imam.Dapat plak aku yang jenis ta bole tengok orang tua nangis.Automatik tw turun.Daaan nama pn last kan.Lepastu kitorang pn mintak maaf.So bak kata orang tua masa raya, kosong2.Then lepas-lepas tu kalau jumpa kat kedai ke kt tepi jalan ke, makcik tu mesti tegur aku.Nampak ta solat berjemaah ni dapat mengeratkan silaturahim.

 Baiklah sebelum aku ta larat na menulis, dan korang malas na membaca, saya akhiri entry kali ni dengan tasbih kifarah dan surau al-Asr.

Tuesday, 9 July 2013

Sem 5

Assalamualaikum

Sem 5 da aku sekarang.Macam ta layak jw bergelar senior dgn perangai yang macam ni.Tapi rasa kerek dgn freshie tetap ad.hehe. Freshie sem ni mcm pelik. Pergi Kota yang setengah jam dari kolej pun still pakai lanyard dgn kasut kulit. Lelaki plak tu. Yang perempuan plak malam-malam gi cafe pakai baju kurung. Fasi mana yang kasi ajaran sesat pn aku ta tau la. Sorang tolong la tegur. Ramai da yang dok mngumpat psal freshie sem ni.

Malas da na active. Ada jawatan, kasi orang. So everyday aku akan bwat benda yang sama. g kelas, balik kelas tidur, sambung second kelas, balik kelas tidur lagi.Dapat plak roomate yang jenis melayan."Na buat apa ni Biella?"tanya aku memang tade jawapan lain la kan."Tidur". Tanpa banyak citer masing-masing tarik gebor. Dan benda yang berulang ni membuatkan aku ta sabar na habiskan dip cepat-cepat.

Buat masa ni benda yang dirancang ta berjalan dengan lancar.Macam ibu cakap, kita merancang, tuhan yang menentukan. So taya gelabah sangat k. Ikutkan aku satu bilik dengan Dian.Oleh kerana keadaan admin yang agak kucar kacir kitorang ta dapat satu bilik. Dan oleh kerana aku lambat daftar beberapa jam aku tercampak jauh dari dak-dak sem 5 yang lain.Supposedly dak sem 5 dapat aras ground floor.Tapi aku dapat aras 3. Block lain plak tu. Kesian kat diri sendiri.But luckily aku dapat tukar bilik groundfloor.Depan tv plak tu. Alhamdulillah. And now aku satu bilik dgn Nazira Maulana, Fatin Syafiqa, Hidayah sobri dan kak Iena.Sistem bilik sem ni lain sikit.Sepatutnya satu bilik 4 orang, tetapi oleh kerana intake yang terlalu ramai, satu bilik kena masuk 5 orang. Dan info terbaru 100 orang student akan membuat pendaftaran.LAGI.Kak Iena r yang cter. And actually penambahan lagi satu katil ni membuatkan bilik bertambah luas.Kitorang boleh ubah suai bilik sesuka hati,Sebab kalau sem sem lepas, ta boleh cantum katil la, ta bole cantum meja la.So bila da ubah suai susunan bilik ni, kitorang dapat buat hall.haha. besar kan?oke gebang jw.

Baikla.Citer saya berakhir di sini sahaja.Selamat menyambut Ramadhan al Mubaraq.Banyakkan melakukan amalan sunnah masa bulan baik ni.Moga korang lebih diberkati.Aminnn

Wednesday, 26 June 2013

My dad

When a guy cried after his mother's friend give some money to further study.I know how he's feeling and why his crying.Actually he not crying because of the money.But he crying after my fathers said "belajar betol-betol".Waaaa im gonna cry toolah kalau begitu.Sebab when my dad said the sentence to me aku sendiri dapat merasakan betapa besar harapan did he put on me.And shukran ya habibi Alhamdulillah, dean for you dad.:)

Monday, 24 June 2013


video
The most wanted video yaw!
Na tau kenapa?
Video ni aku tengok berulang-ulang kali dari awal cuti sem haritu.
Ta jemu pn.Sebab? 
Sbb seronok dengar Jep bermarhaban. 
BERALON-ALON~haha..

Quayer

Ta paham aku ngan adik aku sorang ni.Satu hari dea nyanyi lagu 5 Prinsip Rukun Negara.Dalam toilet, bwat homework mmg lagu tu jwla.Aku ad gakla berusaha untuk menarik perhatian dea dgn menyanyi lagu favourite dea yg lain.Tapi kena marah balik.emm...ad quayer kot..haha harap-harap menang la.Na tau ta?adik aku paling sensetif bila keluar isu saiz badan.Biasala orang-orang macamtu memang sensitif sikit.muahaha.kbye.

Friday, 14 June 2013

#deepmeaning

Hari ni aku banyak menggunakan tangan kanan
Dan aku langsung ta gunakan tangan kiri
Bukan sebab ta percaya
Tapi aku tau dea ta mampu
Dea ta mampu na pikul tanggungjawab
Kadang,tangan kanan akan berlenguh 
Aku pesan "TAHAN"
Tapi
Adakah dea akan tahan sampai semuanya selesai?

Saturday, 8 June 2013

Teman


Ni kawan aku sejak form 1 sampai la sekarang.Da lama aku na buat entry pasal dyorang tp mood elek.Alhamdulillah sampai juga.Rindu sangat.Masing-masing kepala gile.Biar aku kenalkan sorang-sorang.


Ni Farahain Ismail.Sekarang dea pra-u kt Kluang.Kalau tiap kali balik pn paling senang na jumpa dea r.She have a good heart.Dea suka tolong orang dan dea jenis yang boleh lebih kurang dan dea suka bercerita...Kalau da start bercerita susah sikit na menyampuk.haha.Dan aku jgak salah seorang pendengar setia dea.Kan Pahien kan?hehe..Oke na g angkat bakul.
Ni plak Quraishah Sudin.Sekarang dea study kat  Politteknik Tuanku Syed Sirajudin.Dea suka berkawan dan dea berkawan dengan semua orang.Ta tau la cane dea bole kenal dengan Shera yang dok Sabah yang satu kolej dgn aku tu.Kepala Qocha ni gile dan selalu masuk air.Dea suka cari gaduh ngan aku.Aku ta tau nape.Yang aku pelikny jumpa depan-depan elok jw.Tp kalau dalam phone kitorang sering bertelagah.Dea yang start dulu.aku baik.hehe..Oke na g angkat bakul lagi.


Fathen Ahmad!Rindu kat dea.Oke rindu kat semua orang.Tapi rindu kat dea juga.Sekarang dea tengah amek degree kat UKM.Dea seorang yang matang.Hei dyorang cakap aku pn matang jgak tw.*Oke biella.STOP.Yang penting sekali dea sangat sempoi.Sempoi-sempoi dea pn dea ni anak mak.haha.Kalau keluar ngn dea kol 5 6 da kene balik.Pastu ta bole g jauh-jauh.Mesti kat Kluang jw.Seorang anak yang baik dan patut dicontohi.Ta gitu Aten?


Ni student UITM Sarawak. Aishah Nor Umaira namany.Paling comey kan?haha..Actually dea da berhijrah.Bangga dengan perubahan dea.Aku tade gambar dea yang latest.Dalam fb pn dea letak gambar mcm ni gak.Tapi dea tetap rock.Kan bebeh?Ingat lagi dulu dea sangat minat akan Korea.Taya cter r dari magazine, lagu, movie semuany Korea.Lagi na djadikan cerita.Haa ni meh kak Eton na cerita meh.

Ni lagi sorang member aku yang fanatik gile ngan Korea.Sasniza Adila namany.Siap ajar kitorang lagu Korea lg.Comel lagu tu dan senang dinyanyikan.Tapi aku da lupe.hehe..Miss that moment.Oleh kerana kefanatikanny akan Korea ni, dea juga belajar bahasa Korea.Tetapi ap guna belajar bahasa ketiga kalau kita ta pakar bahasa melayu dan bahasa english.Ye ta?Oleh kerana itu, dea pn amekla TESL kt Kirkby International College.Lebih comel lg, dea da dapat gelaran tice sekarang ni.Tahniah Niza!

Rindu XXXXXXXXL kat Niza.Masa form 4 ayah dea ajak pindah Pahang.Dan start form 4 jgakla grup kitorang berpecah sebab yea da masuk form 4 kan kita kena choose kelas ikut minat kita kan.So macam aku amek Account, Sha amek Sains Tulen, Qocha plak amek Reka Cipta.Yang Niza ny pindah Pahang, Pahien masuk Sekolah Jalan Kota, Fathen plak masuk MRSM.Walaupun begitu, kitorang still contact sampai sekarang.Aku pn time balik Kluang memang hangout ngan dyorang jwla.Tapi bila hangout tu ta pernahny na semua ad.Mesti ad jw yang bz.

Bila kami akan bersatu semula?Huwaaaaaaaaaa!Rindu sangat.




Lawa kan background?Ni kat Tangkuban Perahu.*sgt

Haa haa yang baju pink tu la Sha.Ayu kan dea?

1

2


3 ni gambar kitorang yang paling latest.C..bertiga jw tw.Tiap kali publish gambar hangout kitorang kat fb ke mne-mne ke yang lain mesti jealous sbb ta dapat ikut.Termasuklah aku.Kadang kadang, "Omagod!Niza turun Kluang?Alaa aku ta bole balik minggu ni."Sedeh sgt tw.

wsalam.

Wednesday, 5 June 2013

Wednesday, 29 May 2013

Him again!


LoveMiss him.Allahu akbar!

Get Up 2013

Assalamualaikum.

Jemput datang ke Kluang for Getup 2013 on 1st June 2013 at Kluang Mall.


Tuesday, 28 May 2013

Sara Ali

Assalamualaikum.Hye..

Lama da ta menaip.Final Alhamdulillah berjalan dengan lancar walaupun belajar last minute habis.Untuk result plak aku ta berani na target bape sebab ta bersedia untuk kecewa lagi.haha.Actually aku da main kire-kire pointer ngan Izati Hamir.Dan bolelaa kan.Ta taula kalau lain kire, lain yg dapat.Tawakal jwla yang mampu.

Da seminggu cuti sem.Balik-balik ritu aku terus download cerita Cinta Kau dan Aku lakonan Sara Ali dan Fizz Fairuz.Sedeh sangat kat part Fizz Fairuz mengamuk sakan bila adik dea cter perkara sebenar.Siap pakej naik bulu roma kot.Pehhh menjadik bai.And start cter tu la aku minat dengan Sara Ali.Dea smart.Sgt!Kat TV pn banyak da dea berlakon antarany Luluhnya Sebuah Ikrar,Wasiat n etc.Cter Wasiat lagi gempak Sara Ali ng Beto.Dua-dua aku minat gila.Tapi sayang cter ni mcm lembab.Ntahla..

Mesti semua da kenal Sara Ali an.Sje jw tunjuk lagi.Omel!


Hei sem depan aku satu bilik ngan dak kecik yang paling nakal nauzubillah.Ni haa yang kt bawah ni.Haih

Ta tau plak spe juniorny.Mohon dapat yag betul2 freshie la ye.Senang sikit kita na membuliny.hihi..

Friday, 5 April 2013

Diariez

Malam yang somporna.
Tau-tau jw kan aku tengah bosan.
4 orang msg ngn aku smalam.
Ta mnyempat jari jemari aku ni menaip sambil tengok cter RunningMan episod 138 dan Adik Manja Returns.
Mana ad gelak sorang-sorang.Silap-silap 1 aras bole dengar.
Na ajak Azi, Azi bukanny layan RunningMan.
Aku pny gelak sampai na brcakap pn ta keluar suara untuk beberapa minit.
Bayangkan.Gila pny Haha.
Seriously RunningMan memang terbaik..
Tido pn dalam keadaan kekenyangan.
Makan domino or dominoz wtever d spelling.
Yang penting bulat mcm PizzaHut, kering, tade cheese, ada biji-biji lada kat atas.Haa yeatu

Harini kami merancang untuk berkelah.
Yihaaa
Orang lain p tengok bola, aku p tengok laut.Hang ada?
Cha Cha Cha Cha Cha, Cha Cha Cha Cha Cha, Hidup-hidup JDT.
Jangan na buat muka pelik sangat ea.
Insan-insan yang layan RunningMan mesti tau na bunyi kan camane.
Pelik tetiba teringatkan Cuk.Dea kata, dea da tengok RunningMan sampai episod 152.Aku try Google ta jumpa plak.Mana dea jumpa ek.Na kincing Biella yang tegak ni.Memang johan la lu an.Haish

Bangun pagi-pagi, semua orang tengah kaku lg atas katil.
Lepak pny lepak pny lepak kol 11 tadi baru g mandi.
Da na keluar bilik air ttiba ad sorang hamba Allah ni jerit 
"Acap kita pny!!!"
Bayangkan, satu aras bole dengar.
Na ajak aku bertekak, memang silap la an.
hahaha..kecoh gile.
Aku kenal sangat suara tu.
Dea memang ta boleh terserempak dgn aku.
Mesti gadoh pny.
Tengok r ta trserempak pn bole gado.Cane?
Aku dalam bilik air, dea kat bilik.
Ish ish ish.Dahsyat sungguh.
Salam!

Cemburu

Weekend yang sgt membosankan.
Mummy!I want to go home.
Semua orang na bz.
Semua orang tinggalkan kaklong sorang-sorang kt kolej ni.
Esok lagi la tade sape.Semua na g tengok bola.UWAAAAAAA
Come on biella.wake up!
u used to it.
Kw tu budak kolej.
jangan berangan utk bebas k.
GOSH!halilintar mne plak hasut aku ckp sorang-sorang ni.

Na tanya bole?
Korang kalau jealous, ta kesa la jealous dalam ap situation pn dgn pakwe ke, dengan kawan ke dengan adik-adik korang ke, korang bwat ap ek?
Aku paling ta suka perasaan ni.
Nati orang sekeliling aku yang jadi mangsa.
Mana ta ny.Dyorang jwla tempat aku lepaskan rasa cemburu.ye ta?
Sapa yang cakap ta tu, tolong belikan aku punching bag.
Haa after that baru bole ckp ta, oke.

Kalau aku la, aku lepaskan jw rse cemburu aku tu.Selaluny nangis la.Nangis puas-puas, muhasabah diri, jangan na bandingkan diri dengan orang lain, brpikiran positif.Lepastu settle.Tapi ta betul-betul settle la.Akan ad moody sikit sampaila aku tido.Bangun tu da oke.Hmmm..Dan bangun tu aku akan buat-buat senyum.Fake pn fake la.Janji hati aku ni kene bersih.Sebab kalau da hati ta tenteram dengan perasaan cemburu ni of course lagi sekali orang sekeliling tu yang jadi mangsa. 

Ad satu hari ni, aku buat kad.Ad la, main potong-potong guna pisau.
Lagi guna pisau lipat.Tau la cane an.
Da tengah syok bwat kad tu, tengok-tengok manilakad aku yang warna kuning tu ad titisan darah.
Time tu baru rasa sakit.Tangan aku pn da calar balar cilibili culubulu.
Nape teruk sangat ek?
haha..jawapannya ad pada diri sendiri.

salam!

Thursday, 4 April 2013

Emmm

Sumpah jealous!Cis!!!!

Friday, 22 February 2013

PMS

This is khas for demok.Read and watch and learn carefully.oke dear?^___^
http://colourfulofchocolate.blogspot.com/2013/02/pms-apa-tu-senggugut.html

Saturday, 16 February 2013

Cameron Highland

Assalamualaikum



















Raya Cina ritu kitorang g Cameron Highland.Nama pun cuti kan, jam dea ta payah citer r.Kereta mampat jw kat mana-mana.Lepas jam, jam lagi.Bayangkan ayah siap sempat berborak dengan kereta sebelah.
Alhamdulillah cuaca elok jw.Sebelum ni aku pergi, kebetulan kat sana musim hujan.Ahh tapi hujan ke ta ke aku redah jw.Rugi pemandangan yang cantik disia-siakan camtu jw.Tambah-tambah lagi peluang yang macam ni bukan jenis datang bergolek.Kitorang pegi ni pn sebab ibu aku da bosan sangat dok rumah.Biasela suri rumah kan.Terperap jw dalam rumah.Na jalan-jalan kat Kluang pn tade sape yang na meneman.Adik-beradik aku semua tengah belajar lagi.K la..seruan yang lebih penting da memanggil.*azan maghrib.cau dulu..


Friday, 8 February 2013

# ^__^

Assalamualaikum..

Selamat malam semua!!I'm home right now..Penat sangat harini.Kol 2 stengah bertolak dari kolej, 10 stengah baru sampai rumah.Agak-agak rumah aku kat mane?Salah bukan KL, Kluang jw.Haa kan..Padahal highway ta jam pn.Ap yang lambat sangat bas tu pn ta tau la.Lepak gile der.Ngantok tambah lapar tambah lepak jwapan dea memang giler.Dengan tenetny lembab.Siput sedut pn kalah.Mana ta ny tiap-tiap hari kerjenya mendownload movie jw.Sambil tunggu buffering sambil tidur pn boleh aku rasa.

Haha..Da tau penat sempat jw kan aku menaip.Mestilah.Da lame rasaya ta posting posting.Posting tanpa motif.Hanya berniat untuk mengimarahkan blog yang nampak sepi beberapa hari ni.haa k la.Aku ad mition kat dapur sbenarny ni.Tadi ibu masuk bilik ibu mntak tolong buat itu ini itu ini.Aku pn emm emm emm.Padahal ta masuk pn dalam pale.Alaa biasela tu.Nati ibu da tidur kejut la ibu.Tanya "tadi ibu suruh buat ap?"Selalu respon ibu baik jw.Tade plak na baling bantal ke na bebel ke.Dea da pakar sangat dengan perangai anak sulung dea ni.Terima kasih ibu tercinta.Terima kasih Allah kerana memberi aku ibu yang sanagt memahami.Sayang ibu ketat-ketat.Mmuahh!

kba.^___^

Saturday, 19 January 2013

MLM 2012 final

Assalamualaikum.

Aku baru lepas balik dari MLM dan ternyata ianya pengalaman yang sangat best after dpt g dengan cik boyfie, with all my family.Spupu sepapat aku smue ad.Superb laa.Bersedia untuk jealous!hahaha








Kitorang dpt sit betul-betul kat sbelah karpet kuning dan area depan di mana tempat peserta MLM dan Ac Mizal lalu time opening.Pehh abang Zizan lalu sebelah aku weh.*pengsan



Shiro

Lepas tngok MLM malam tu kitorang gi singgah makan.Dan kebetulan kat kedai makan tu ad  ramai artis antarany Aidil atau Zaquan aku pn ta tau yang mne satu, Arash Mohamad, Vicha Saywho, dan Shiro.